Arama
Arama Sonuçları
Öğrencilerin yaz tatili dolu dolu geçecek
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yaz tatilini çocukların verimli geçirebilmesi için etkinliklerle dolu ücretsiz kurslar düzenliyor.
Atatürk ve Gençlik yarışmalarının kazananları ödüllendirildi
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında ‘Atatürk ve Gençlik’ konulu düzenlenen kompozisyon, resim ve karaoke yarışmaları ödül töreni yapıldı. Ödül töreni hem gençlerin hem de katılımcıların hafızalarında unutulmaz bir anı olarak yer aldı.
Daha iyi nesiller yetiştirmek için bilimi ve aklı rehber edinmeliyiz
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla düzenlenen programda yaptığı konuşmada, insanlığın ortak mirası olan dünyayı koruyarak geleceğe taşımanın önemini belirterek, daha iyi insanlar yetiştirmek için bilimin ve aklın rehber edinmesinin gerektiğini söyledi.
Sanko Okulları 6 ödülle döndü
SANKO Okulları öğrencileri, “55. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması" ve “18. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması" Türkiye Finalinden bir Türkiye ikinciliği, üç Türkiye üçüncülüğü ve iki teşvik ödülü olmak üzere altı ödülle döndü.
GAİB Mayıs ayı ihracat rakamlarını açıkladı
Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden yapılan ihracat Mayıs ayında yeniden 1 milyar doların üzerine çıktı.
Sanko öğrencisi Furkan, Türkiye üçüncüsü oldu
SANKO Okulları öğrencisi Furkan Nadir Yıldız, Gençlik Spor Bakanlığı tarafından Trabzon’da düzenlenen “Okullar Arası Paletli Yüzme Türkiye Birinciliği Yarışması"nda Türkiye üçüncüsü oldu.
Sanko Okulları’nın büyük gururu
SANKO Okulları öğrencileri, Uluslararası Regeneron ISEF 2024 Bilim ve Mühendislik Yarışması'nda Türkiye’yi temsil etti.
Gaziantep'te coşkulu 19 Mayıs kutlaması
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Valiliği iş birliğinde düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı programı katıldı.
Tasarım yarışması heyecanı başladı
Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği tarafından organize edilen Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) işbirliğiyle gerçekleştirilmekte olan ve bu yıl onuncusu düzenlenecek olan X. Makine Halısı Tasarım Yarışması 2024’ün ilk jüri değerlendirmesi yapıldı.
En güzel temizlik kirletmemektir
Şahinbey İlçesi’nde temizlik seferberliği başlatan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Dayı Ahmet Ağa İlkokulu ve Naciye Mehmet Gençten Ortaokulu öğrencileri ile birlikte mahallelerde çöp topladı.
Altunkaya'nın resim yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
Yatırımları, üretim ve istihdamının yanı sıra gerçekleştirdiği ihracatıyla ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayan Altunkaya Şirketler Grubu geleceğin mimarı olacak çocuklarda çevre ve doğa bilincini aşılamak için sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında bünyesinde çalışan personellerin çocuklarına yönelik düzenlediği resim yarışmasında doğa, çevre ve temizliği konu alarak minik ressamların tuvallerine hayallerindeki doğayı ve temizliği resmettiler.
Sanko Okulları’nın yüzmede milli takım gururu
SANKO Okulları öğrencisi Ali Emre Simitçi, “Uluslararası 11. Swimming Talent Cup Yüzme Yarışması”nda Milli Takım adına Türkiye’yi temsil ederek hem uluslararası turnuvada hem de Milli Takım 15-16 Yaş Kategorisinde 50 metre Serbest Stilde ikinci olarak gümüş madalya kazandı.
Sanko Okulları iki birincilik kazandı
SANKO Ortaokulu öğrencileri, Adana’da düzenlenen 18. TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Elemelerinden iki birincilik ve dört üçüncülük dereceleri ile döndü.
Sanko Okulları öğrencilerinin fırst lego başarısı
Gaziantep SANKO Okulları öğrencileri, First Lego League Explore Turnuvası 10. Sezon Türkiye Festivalinde, Kaşifler Bir Arada ödülü ve Duyarlı Kaşifler ödülünü kazandı.
Büyük para ödüllü tasarım yarışmasına başvurular başladı
Güneydoğu Anadolu’nun katma değerli tekstil ihracatına katkı sağlamak amacıyla Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (GATHİB) tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 1.95 milyon TL para ödüllü Doku Kumaş Tasarım Yarışması’na başvurular başladı.
Sanko öğrencisi Furkan, yüzmede birinci oldu
SANKO Okulları öğrencisi Furkan Nadir Yıldız, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullar Arası Paletli Yüzme İl Birinciliği Yarışması"nda il birincisi oldu.
1500 karateci Gaziantep'te toplandı
Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Şahinbey Belediyesi’nin ev sahipliğinde Gaziantep’te düzenlendi.
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 40 yaşında
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri 40. yılını düzenlediği bir dizi etkinlikle hizmet binasında Birlik Başkanları, yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda ihracatçı ve Birlik personellerinin katılımıyla kutladı.
İhracatçılar Genel Kurul yaptı
Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (GATHİB) 2023 yılı Olağan Genel Kurulu’nu GAİB hizmet binasında gerçekleştirdi.
Gaziantepli sporcular 40 madalya kazandı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Spor Kulübünün engelli sporcuları, Türkiye Yüzme Federasyonu’nun 2-3 Nisan tarihlerinde Sivas’ta düzenlediği Para Yüzme ve DEAF Yüzme Bölge Şampiyonasında performansıyla göz doldurdu, 40 madalya elde etti.
İhracatçılar daima büyümeyi hedefliyor
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Fikret Kileci “Riskleri fırsata çevirme yeteneğimizin marifetiyle son yıllardaki bütün küresel ve bölgesel çalkantılara rağmen sürdürülebilir ihracatı önceleyerek daima büyümeyi hedefleyen ihracat politikamızdan taviz vermiyoruz" dedi.
Haliliye için 14 yeni proje ve eser
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ortak canlı yayın ile yeni dönemde hayata geçireceği hizmet ve eserleri kamuoyuyla paylaştı. Başkan Canpolat, açıkladığı 14 proje ve eser ile Şanlıurfa’ya değer katmaya devam edeceğini gösterdi.
Fatma Şahin'den birlik olma çağrısı
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Düztepe Cemevi Alevi Kültür Dernekleri Gaziantep Şubesini ziyaret ederek alevi vatandaşlarla buluştu.
Zabıtanın resim yarışması ödülleri dağıtıldı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından 15-21 Mart Tüketici Haftası dolayısıyla düzenlenen resim yarışmasının kazananları belli oldu.
En başarılı liseler ödüllendirildi
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Liseler Arası Bilgi Yarışması’nda dereceye giren öğrencileri ve okullarını ödüllendirdi.
Kupa ve madalyalara doymuyorlar
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcuları farklı branşlarda elde ettiği başarılarla kentin madalya ve kupa sayısını artırmaya devam ediyor.
Gazze'ye 5 TIR insani yardım
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi katkısıyla ve koordinasyonunda hazırlanan 5 tır insani yardım malzemesi Filistin’in Gazze şehri için yola çıktı.
Hafızlık yarışması GİBTÜ’de yapıldı
Diyanet İşleri Başkanlığı’nın koordinesinde “İlahiyat ve İslami İlimler Fakülteleri Arası Kız Öğrenci Hafızlık Yarışması Güneydoğu Anadolu Bölge Finali" Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nde düzenlendi.
Kadın kooperatiflerine 1 milyon 100 bin TL'lik destek
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) 6 Şubat depremlerinde maddi hasara uğrayan Gaziantep’teki 4 kadın kooperatifine dünya birinciliği aldığı proje aracılığıyla 1 milyon 100 bin TL makine teçhizat ve hammadde desteğinde bulundu.
İhracatçılar başarısını kutluyor
Şubat ayı ihracat rakamları Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ve TİM Başkanı Mustafa Gültepe’nin katılımları ile Adıyaman’da açıklandı.